Wij leveren diensten aan zowel de particuliere als de zakelijke sectorDT-Advisering

Particuliere Sector

Wij kunnen u ook begeleiden bij het overstappen, of aanvragen van een nieuw abonnement. We komen bij u thuis de mogelijkheden bespreken, en gaan samen de vervolgstappen doornemen.
Een stabiel thuisnetwerk aanleggen? Voor een stabiel thuisnetwerk willen wij er voor zorgen dat het Wi-Fi signaal zo goed moet het zijn, dat u vergeet dat het er is. Dat betekent een stabiel thuisnetwerk wat uw apparaten verbindt en verbonden houdt. Want dan kunnen we genieten van vloeiende beeldgesprekken met familie, een film kijken of andere favoriete applicaties gebruiken. Dat betekent ook dat het Wi-Fi signaal beschikbaar is, overal waar we wensen. Misschien in de tuin, of in de studeerkamer op zolder. De plek in en rondom uw huis waar u gebruik maakt van online diensten, moet úw keuze zijn en dus niet bepaald worden door de beperkte prestaties van uw Wi-Fi signaal.
Voldoet de huidige apparatuur niet meer, of wordt deze traag. Ook dan kunnen we samen bekijken wat de opties zijn.
Huisautomatisering, je hoort het steeds meer. Hierbij kunnen wij u ook adviseren, en een stappenplan opzetten hoe we dit samen met u in gang kunnen zetten,

ZAKELIJKE SECTOR

Als startend ondernemer, begeleiden we u in het opzetten van een geautomatiseerde omgeving in uw bedrijf
We nemen samen met u alles door wat betrekking heeft op automatisering.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Vink Onderwerp aan waarover U een vraag hebt.
InternetHardwareSoftwareWebdesignAdslKabelGlasvezel

Uw bericht

captcha

Vul bovenstaande code in, en klik daarna op verzenden