DT-ADVISERING

Particulier

COMPUTER

APK voor PC

Je computer wordt steeds langzamer, of reageert niet meer. Harde schijf raakt vol. Wij kijken de pc na, verwijderen overbodige programma’s (in overleg met u) Zorgen ervoor dat de pc weer voorzien is van alle updates. Controleren of Antivirus aanwezig en up to date is.

Misschien de huidige Harddisk vervangen door een veel snellere SSD disk (indien mogelijk)

En adviseren ook bij aanschaf van een nieuwe PC / Laptop en zorgen ervoor dat de bestanden worden overgezet.

PC is traag

Uw Computer doet niet meer wat hij moet doen. Door het vele gebruik door de jaren heen, wordt de computer steeds trager, Je hebt programma’s geinstalleerd, en er weer vanaf gehaald, maar elk programma laat sporen na. Wij kijken de pc helemaal na, en halen overbodige bestanden weg, en maken weer ruimte vrij op de harde schijf.

Nieuwe Computer, ja of nee?

Windows 11 is er. Voldoet mijn huidige PC of Laptop nu nog, moet hij vervangen worden. Of je hebt inmiddels een nieuwe computer / laptop gekocht, en nu je wil er zo snel mogelijk mee aan de slag. Maar hoe doe je dat. Wij komen bij u langs en zorgen ervoor dat alles snel werkt, Sluiten de pc aan, installeren de benodigde software, installeren eventuele rand apparatuur.

Thuiswerkplek inrichten

In deze tijd wordt thuiswerken steeds meer het normale werken. Het coronavirus heeft deze ontwikkeling alleen maar versterkt. In het begin werken we thuis aan de eettafel of soms op de bank. Maar dat is het ook niet. Dan mischien een kamertje opknappen, en voorzien van goede werkplek, met juiste aansluitingen etc. Hier kunnen we ook advies geven. Vraag ook aan je werkgever of je in aanmerking komt voor een vergoeding voor inrichten thuiswerkplek.

Hulp op Afstand

Computerhulp op afstand is het antwoord op de meeste computerproblemen. Heeft u een computerprobleem en wilt u snel en vakkundig geholpen worden dit computerprobleem op te lossen? Dan is computerhulp op afstand van DT-Advisering uit Linne wellicht ook de oplossing voor u. Of u nu een computerprobleem hebt en in Roermond, Maastricht, Eindhoven, Breda of Middelburg woont. Met computerhulp op afstand kunnen computerproblemen, ongeacht uw woonplaats, meestal op afstand opgelost worden. Het maakt dus niet uit waar u in Nederland woont.

INTERNET

Internet aansluiten

Dat kan op verschillende manieren, ADSL, Kabel, Glasvezel. Wij bespreken met u wat het beste voor u is. Router opnieuw installeren of vervangen, omdat deze niet goed werkt, de WiFi steeds weg valt. We zorgen ervoor dat alle apparaten in je netwerk met elkaar communiceren met de nieuwste WiFi techniek. Om een goede draadloze verbinding te realiseren is het installeren en configureren van een draadloze router een belangrijke zaak.

E-mail instellen

We kijken of de mail instellingen van je mailprogramma goed staan ingesteld op al je apparaten, zodat ze allemaal dezelfde mail instellingen hebben. Als je bv op de iPhone een mail verwijderd, dat hij dan ook op de PC en/of iPad ook verwijderd is. 

Modem, Router, Accespoint

We kijken de instellingen van de router na en testen de verbinding. We testen de WiFi sterkte in huis. Bekijken hoe we dit eventueel kunnen verbeteren zodat u overal internet thuis hebt. Adviseren bij evtuele aanschaf van een nieuwe router met de laatste netwerktechnieken. (Mesh) Tevens kijken we of je netwerk beveiligd is. Want een onbeveiligde WiFi netwerk is gevaarlijk en al jouw buren en passanten kunnen gebruik maken van jouw WiFi, dat wil je niet.

MOBILE APPARATEN

Tablets

Hoodzakelijk iPads.
Adviseren welke iPad voor u evt geschikt is. Helpen met aanmelden Apple-ID, Apps downloaden en installeren. Kijken of iCloud instellingen goed staan zodat alle apple divices met elkaar communiceren zoals het moet. Overzetten van gegevens, zoals WhatsApp, E-mail, Contactpersonen etc. Controleren als iPad voorzien is van de laatste iOS versie. Uitleg geven over de laatste update van Apple iPadOS 14. 

Smartphones

Hoofdzakelijk iPhone’s
Adviseren welke iPhone voor u evt geschikt is. Helpen met aanmelden Apple-ID, Apps downloaden en installeren. Kijken of iCloud instellingen goed staan zodat alle apple divices met elkaar communiceren zoals het moet. Overzetten van gegevens, zoals WhatsApp, E-mail, Contactpersonen etc. Controleren als iPad voorzien is van de laatste iOS versie. Uitleg geven over de laatste update van Apple iOS 14. 

OVERIGE APPARATEN

WebCams

Je ziet ze steeds meer. Maar welke is nu voor jou geschikt. Voor de aanschaf moet je een aantal belangrijke zaken overwegen. Waar komt de IP Camera of camera’s te staan, en hoe wil je de beelden opslaan? Is een losse IP Camera of een beveiligingscamera set het meest geschikt? Wij adviseren je hierbij.

Domotica

Domotica of huisautomatisering. Je hoort het steeds meer. Slimme apparaten. Hoe sluit je ze aan, wat moet je nu kopen? Hierbij helpen wij je en geven uitleg wat er allemaal mogelijk is.

Printer

Je hebt een printer, of je wilt een nieuwe kopen maar weet niet welke. We geven hierin advies, en/of sluiten deze aan in je huidge omgeving, zodat je van elk device (PC, Laptop, Tablet, Smartphone) gebruik kunt maken van de printer.

ADRES

De Winkel 5
6067 AL Linne

CONTACT

Email: info@dt-advisering.nl
Tel: +31 (0) 6 51 62 54 48

© Copyright 2023 DT-Advisering - Alle Rechten Voorbehouden

Disclaimer    -     Privacy