Website Maken

Neem vrijblijvend contact op !

GSM: +31 6 51625448
Email: info@dt-advisering.nl

WEBSITE MAKEN

Een website maken wij vanaf € 1.000,00. Volgens het onderstaande proces gaan we aan de slag met uw website.

  • All in one website € 1.000,00
  • WordPress
  • Converterende (SEO) teksten
  • Website makkelijk aanpasbaar

 

Hoe maken we voor u een succesvolle website:

EISEN EN WENSEN
INHOUD VERZAMELEN
WEBSITE BOUWEN
TESTEN & LANCEREN
OPTIMALISEREN

Eisen en Wensen

We gaan eerst met u bespreken wat uw wensen zijn, wat haalbare doelen zijn en kijken wat voor soort website daarbij het beste past.

Inhoud verzamelen

Als we weten wat uw wensen zijn, dan kan een structuur gemaakt worden en aan de hand daarvan moeten teksten geschreven worden en foto’s gemaakt worden. U kunt zelf teksten en foto’s aanleveren maar u kunt er ook voor kiezen om een van onze tekstschrijvers aan het werk te zetten. Ook foto’s kunt u zelf aanleveren, we kunnen een fotograaf inschakelen of we kunnen gebruik maken van stockfoto’s.

Website bouwen

Als we alle inhoud verzameld hebben en compleet is gaan we beginnen met de website te bouwen. We installeren WordPress en passen deze aan met de nodigde modules en templates voor de juiste vormgeving van uw site tot stand komt. Daarna worden de pagina’s ingevuld. U krijgt tussendoor regelmatig bericht over de voortgang en in overleg kan en nog bijgestuurd worden. Laatste is onze checklist afwerken zodat alles klopt en dan gaan we werken aan het optimaliseren van de pagina’s.

Testen en lanceren

Nadat we de site grondig getest hebben in verschillende brouwsers en verschillende resoluties en devices. Ook na het live zetten werken we nog een checklist af waar we onder andere de zoekmachineoptimalisatie instellen en de sitesnelheid nog eens onder de loep nemen.

Optimaliseren

Een succesvolle website moet doorontwikkeld worden. Een stilstaande website zal achteruit gaan. Maandelijks Google Analytics doornemen en de keyword ranking bijhouden is een must.

ADRES

De Winkel 5
6067 AL Linne

CONTACT

Email: info@dt-advisering.nl
Tel: +31 (0) 6 51 62 54 48

GEGEVENS

KvK: 12063213
BTW-ID: NL001515554B33

© Copyright 2022 DT-Advisering - Alle Rechten Voorbehouden

Disclaimer    -     Privacy